Παν/πολη Γάλλου

Στο Ρέθυμνο μπορεί κανείς να φτάσει είτε αεροπορικώς είτε ακτοπλοϊκώς.

 

 Αεροπορική σύνδεση


Η πόλη του Ρεθύμνου εξυπηρετείται αεροπορικώς από το αεροδρόμιο των Χανίων – το οποίο απέχει 70 χλμ – και του Ηρακλείου, το οποίο απέχει 90 χλμ. Καθημερινά υπάρχουν 4-5 πτήσεις από και προς την Αθήνα και μερικές φορές την εβδομάδα από και προς τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο ή άλλους προορισμούς. Τη θερινή περίοδο η συχνότητα των πτήσεων αυξάνεται όπως και οι επιλογές για διεθνείς προορισμούς. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε στις αεροπορικές εταιρείες:  Ολυμπιακές Αερογραμμές  και Aegean Airlines

Από όλα τα σημεία πρόσβασης υπάρχει σύνδεση με το ΚΤΕΛ και με ταξί.

 

Ακτοπλοϊκή σύνδεση


Το Ρέθυμνο διαθέτει λιμάνι από το οποίο υπάρχει πλέον σύνδεση με τον Πειραιά (CRETAN LINES), ενώ παράλληλα μπορεί κανείς να εξυπηρετείται από το λιμάνι της Σούδας (Χανιά) ή του Ηρακλείου από τα οποία υπάρχει καθημερινά σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά (ΑΝΕΚ , Μινωϊκές Γραμμές και Superfast Ferries) είτε με νυκτερινά ή κατά τις εορταστικές περιόδους και το καλοκαίρι και με ημερήσια δρομολόγια.

Από όλα τα σημεία πρόσβασης υπάρχει σύνδεση με το ΚΤΕΛ και με ταξί.

 

Οδική σύνδεση


Το Ρέθυμνο συνδέεται οδικώς τόσο με τα αεροδρόμια και τα δυο κύρια λιμάνια της Κρήτης όσο και με όλους τους νόμους της Κρήτης με καθημερινά και τακτικά δρομολόγια με το υπεραστικό ΚΤΕΛ. Συγχρόνως η πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου έχει καθημερινή και τακτική σύνδεση με το αστικό ΚΤΕΛ της πόλης  αλλά και με ταξί.

 

Πανεπιστημιούπολη Γάλλου - Ρέθυμνο

 

 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)