Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Πολιτιστικές / Εθελοντικές Ομάδες του Ρεθύμνου παρακαλώ δείτε το παρακάτω σύνδεσμο

Πολιτιστικές / Εθελοντικές Ομάδες Φοιτητών Ρεθύμνου

 

Πολιτιστικές Οµάδες και δραστηριότητες Φοιτητών Ρεθύµνου

Οι περισσότερες πολιτιστικές οµάδες του Ρεθύµνου στεγάζονται στο Φοιτητικό Στέκι που βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύµνου (N. Φωκά 82) και αποτελεί κέντρο ζωής και πολιτισµού για την πόλη, καθώς λειτουργεί, χωρίς περιορισµούς και εσωστρέφεια, για όλο τον κόσµο. Η Μουσική οµάδα και το στούντιο της και η οµάδα Αιµοδοσίας “Φυλή εξ αίµατος” στεγάζονται σε χώρους στην Πανεπιστηµιούπολη.

Οι µουσικές, θεατρικές, κοινωνικές και άλλες δράσεις και εκδηλώσεις πραγµατοποιούνται είτε στην Πανεπιστηµιούπολη, είτε σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης, όπως τον Δηµοτικό κήπο, το Ωδείο ή το Σπίτι του Πολιτισµού.

Περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να βρείτε στο blog Πολιτιστικές Οµάδες Φοιτητών Ρεθύµνου.

Μπορείτε ακόµα να επικοινωνήσετε µε την υπεύθυνη των πολιτιστικών οµάδων κα Ειρήνη Δαφέρμου (τηλ. 2831077901 e-mail: irini.dafermou@uoc.gr) ή με τους εκπροσώπους των πολιτιστικών ομάδων (politistikes.rethymnou@gmail.com).

register image

Πολιτιστικές Οµάδες και δραστηριότητες Φοιτητών Ηρακλείου

Oι πολιτιστικές οµάδες στο Ηράκλειο στεγάζονται στο χώρο του Φοιτητικού Κέντρου (ΦΚ) στις Βούτες. Στους χώρους του ΦΚ οργανώνονται τα µαθήµατα, οι συναντήσεις και οι πρόβες των περισσότερων οµάδων. Στο ΦΚ λειτουργεί το στούντιο της Μουσικής οµάδας, σκοτεινός θάλαµος της Φωτογραφικής οµάδας, φοιτητικό στέκι, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, γραφεία χορευτικής, κινηµατογραφικής, uoc radio, γραφείο οµάδας καλλιέργειας «τα Ζιζάνια», γραφείο εθελοντικής αιµοδοσίας, γραφείο χορωδίας και γραφείο ζωγραφικής οµάδας. Παράλληλα στο αµφιθέατρο, "Μαρία Μανασσάκη" φιλοξενούνται παραστάσεις θεάτρου, χορού και διάφορες εκδηλώσεις από φορείς και συλλόγους της τοπικής κοινωνίας.

Επίσης, πολλές από τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις των πολιτιστικών οµάδων των φοιτητών Ηρακλείου πραγµατοποιούνται σε χώρους της πόλης του Ηρακλείου, όπως η Βασιλική του Αγίου Μάρκου, ο Θεατρικός Σταθµός, τα ενετικά τείχη και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Φοιτητικού Κέντρου, ή να επικοινωνήσετε µε την υπεύθυνη των πολιτιστικών οµάδων κα Ιωάννα Λιαδάκη (τηλ. 2810394883, e-mail: fk@culture.uoc.gr, https://www.facebook.com/fk.uoc/).

register image

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας με τις ενεργές Φοιτητικές ομάδες του Πανεπιστημίου Κρήτης, όπως τις ενημερώνουν οι ίδιες οι ομάδες.
Φοιτητικό Κέντρο - Public Space
 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)