Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Ζέττα Μακρή συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Χανίων κ.  Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και το Γενικό Γραμματέα της ΓΓΕΚ κ. Αθανάσιο Κυριαζή.

 Την κα Υφυπουργό υποδέχτηκε η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Κρήτης, εκπροσωπούμενη από τον Πρύτανη Καθηγητή κ. Γεώργιο Μ. Κοντάκη, τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Ανάπτυξης Καθηγητή κ. Μιχαήλ Παυλίδη και τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Καθηγητή κ. Γεώργιο Κοσιώρη.

 Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, κα Σοφία Σχίζα και η Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών, κα Μαρία Βαμβακάκη.

 Ο Πρύτανης αφού καλωσόρισε την αντιπροσωπεία υπογράμμισε τη σημασία της περαιτέρω ενδυνάμωσης της γόνιμης συνεργασίας με το Υπουργείο και  έκανε μία σύντομη παρουσίαση του Ιδρύματος. Στη συνέχεια ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης Καθηγητής κ. Μιχαήλ Παυλίδης και ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Καθηγητής κ. Γεώργιος Κοσιώρης παρουσίασαν τους τομείς ευθύνης τους τονίζοντας τις διεθνείς διακρίσεις και τις υψηλές θέσεις που κατέχει το Πανεπιστήμιο Κρήτης καθώς και την ακαδημαϊκή και ερευνητική του αριστεία.

 Από την πλευρά της η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Ζέττα Μακρή συνεχάρη το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την ανάπτυξή του και τα επιτεύγματά του και έδειξε έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης.

 

 

 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)