Δομή Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης | Ημέρα Καριέρας με τη Vodafone

Διεξαγωγή
Ημερ/νίες
13/05/2022'
'
Τοποθεσία Αμφιθέατρο Ν. Πετρίδη, Ηράκλειο

Η Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει την Παρασκευή 13 Μαΐου εκδήλωση καριέρας σε συνεργασία με την Vodafone Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο «Νίκος Πετρίδης» του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.

Απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και απόφοιτους του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών αλλά και όλων των Τμημάτων της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών.

Γιατί να έρθεις:
H Vodafone φέρνει το αύριο της Τεχνολογίας στην Κρήτη, προσφέροντας θέσεις εργασίας για νέους Software Engineers, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν υβριδικά από το Ηράκλειο, ακόμα και εάν δεν έχουν εργασιακή εμπειρία. Μπορείς να είσαι μία ή ένας από αυτούς!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για την εταιρεία και τις τεχνολογίες που αναπτύσσει, να κάνεις ερωτήσεις στους εκπροσώπους από τα τμήματα Τεχνολογίας και Ανθρώπινου δυναμικού, να ανακαλύψεις τις ευκαιρίες άμεσης απασχόλησης που προσφέρει στην Κρήτη και, εάν το επιθυμείς, να κάνεις μία mini συνέντευξη.

Πρόγραμμα:
12:00-13:00 Παρουσίαση και ερωτήσεις
13:00 Networking & 1-1 Συναντήσεις
Στο διάλειμμα της εκδήλωσης θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα.

Ενδιαφέρεσαι;
Κάνε εγγραφή έως 11/05 εδώ: https://forms.gle/7zjgCj2hgnWiGDvu8
Εαν δηλώσεις συμμετοχή στις mini 1-1 συνεντεύξεις, μπορείς να στείλεις από τώρα το βιογραφικό ή/και το linkedin σου στην κυρία Σωτηροπούλου (amaliamichaela.sotiropoulou@vodafone.com)

 

Σχετικά με τη Vodafone Ελλάδας:

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας στον κόσμο. Στα 30 χρόνια δραστηριοποίησης της εταιρείας στην Ελλάδα, η Vodafone, συνεχίζει να οδηγεί την αγορά μπροστά, επενδύοντας στις πιο σύγχρονες και ανθεκτικές στο μέλλον ψηφιακές υποδομές και παρέχοντας συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής, κινητής, Internet και τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις IoT για επιχειρήσεις.

Στη Vodafone, μας συνδέει το πάθος και η επιθυμία μας για ένα καλύτερο μέλλον και η πεποίθηση μας πως τεχνολογία και άνθρωποι μαζί, μπορούμε να βρούμε τις λύσεις και να δημιουργήσουμε μια ψηφιακή κοινωνία που θα είναι ισότιμη και βιώσιμη για όλους. Οι νέοι είναι οι δημιουργοί και οι πολίτες της ψηφιακής κοινωνίας του μέλλοντος, γι’αυτό προτεραιότητα μας είναι να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους και να τους προσφέρουμε ευκαιρίες να μπουν στην αγορά εργασίας και να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους.

Παρέχουμε τις δομές, τα εργαλεία, τις ευκαιρίες και την υποστήριξη που χρειάζονται, για να διευρύνουν συνεχώς τις γνώσεις τους, να πειραματίζονται με νέες ιδέες και καινοτομίες και να διαμορφώνουν την καριέρα που επιθυμούν. Δημιουργούμε ένα ασφαλές, ισότιμο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας όπου όλοι οι άνθρωποι μας μπορούν νιώθουν καλά, να εξελίσσονται, και να είναι ο εαυτός τους ώστε να συνεχίσουν να μας εμπνέουν, αλλά και να εμπνέονται από εμάς για να κάνουμε μαζί μεγάλα βήματα μπροστά.

Τηλέφωνο: 2810393289
 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)