2η Πανελλήνια Διημερίδα Νευροανατομίας με θέμα: «Η Νευροανατομική Βάση της Ανθρώπινης Επικοινωνίας. Γλώσσα, Τέχνη, Συναίσθημα: Ο Ανθρώπινος Εγκέφαλος Διασυνδέεται με τους Ομοίους του»

Διεξαγωγή
Ημερ/νίες
21/05/2022 - 22/05/2022
'
'
Τοποθεσία Webinar, Ρέθυμνο

Η 2η Πανελλήνια Διημερίδα Νευροανατομίας με θέμα: «Η Νευροανατομική Βάση της Ανθρώπινης Επικοινωνίας. Γλώσσα, Τέχνη, Συναίσθημα: Ο Ανθρώπινος Εγκέφαλος Διασυνδέεται με τους Ομοίους του», η οποία θα διεξαχθεί υβριδικά (μέσω zoom & στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης) στις 21 & 22 Μαΐου 2022.Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη NeuroTeam, στο πλαίσιο του μαθήματος της Νευροανατομίας της Ιατρικής Σχολής Κρήτης και είναι υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, της Ελληνικής Εταιρείας για τις Νευροεπιστήμες και του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Η Neuroteam είναι μια επιστημονική, μη κερδοσκοπική ομάδα που δραστηριοποιείται στο πλαίσιο της Τάξης της Νευροανατομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και στελεχώνεται από φοιτητές Ιατρικής και ιατρούς, με επικεφαλείς τους διδάσκοντες του μαθήματος της Νευροανατομίας, κ. Αντώνιο Βάκη-Καθηγητή Νευροχειρουργικής και τον κ. Χρήστο Τσιτσιπάνη-Νευροχειρουργό και υποψήφιο διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής Κρήτης.

 

Η Διημερίδα θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στους χώρους του πανεπιστημίου και με ταυτόχρονη online αναμετάδοση. 

Φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος για παρακολούθηση της Διημερίδας: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdYonKTeJBfbt.../viewform

 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)