Πρόσκληση Ορκωμοσίας- Απονομή Διδακτορικών Διπλωμάτων, Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων και Πτυχίων_Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών

Διεξαγωγή
Ημερ/νίες 18/03/2022
Τοποθεσία Αμφιθέατρο Ν. Πετρίδη, Ηράκλειο

Η  τελετή θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 στις 17.00 (05:00 μμ) στο Αμφιθέατρο "Ν. Πετρίδης" στο κτίριο του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών στο Ηράκλειο με φυσική παρουσία. 

Παρακαλούμε οι νέοι πτυχιούχοι μας και οι συνοδοί τους να είναι στο χώρο της ορκωμοσίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα προκειμένου να διεξαχθεί ο έλεγχος των πιστοποιητικών εισόδου στο χώρο του Γυμναστηρίου. Για την είσοδο θα πρέπει όλοι να έχουν μαζί τους το αντίστοιχο πιστοποιητικό όπως παρακάτω καθώς και την αστυνομική ή ακαδημαϊκή ταυτότητα:

  1.     Πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε
  2.     Πιστοποιητικό νόσησης είτε
  3.     Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID- 19 ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapidtest)

    Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου

Παρακαλούμε θερμά :

  •     Να διευκολύνετε το έργο του ελέγχου των πιστοποιητικών ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός
  •     Καθόλη τη διάρκεια της τελετής να τηρείτε τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση των αποστάσεων

Παρακαλούμε δείτε το σχετικό αρχείο:

http://news.uoc.gr/news/2022/09-03/Prosklhsh_orkwmosiasCSD_18-3-2022.pdf

 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)