Διαδικτυακή Προβολή Φιλμ: 'Τα χελιδόνια της Καμπούλ'| Εργαστήριο Φιλοσοφικής Έρευνας και Μετάφρασης του Τμ. ΦΚΣ, Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του ΠΚ, ΚΕΜΕ-ΠΚ

Διεξαγωγή
Ημερ/νίες
01/12/2021'
'
Τοποθεσία Webinar, Ρέθυμνο

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, στις 20.00,

Διαδικτυακή προβολή της ταινίας «Τα χελιδόνια της Καμπούλ» των Zabou Breitman και Elea Gobbe-Mevellec.

 

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, θεσπισμένη από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Εργαστήριο Φιλοσοφικής Έρευνας και Μετάφρασης του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνει διαδικτυακή προβολή της ταινίας «Τα χελιδόνια της Καμπούλ», των Zabou Breitman και Elea Gobbe-Mevellec, στο πλαίσιο των Δράσεων του ΚΕΜΕ-ΠΚ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο: 

https://cinobo.com/shallows-of-kabul/

 

Πριν την προβολή, η Κατερίνα Μπαντινάκη, η Λίνα Παπαδάκη και ο Μάχος Ιατρίδης, μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών, και η Φιορέλα Πρένγκα, φοιτήτρια του ΠΜΣ «Βιοηθική», εξηγούν πώς τα ζητήματα της ταινίας διασταυρώνονται με ερευνητικά ενδιαφέροντα της φιλοσοφίας και των κοινωνικών επιστημών.

Εκ μέρους της Επιτροπής για την Ισότητα των Φύλων απευθύνει χαιρετισμό η κυρία Κική Θερμού, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής.

 

Παρακολουθήστε ζωντανά στον σύνδεσμο: http://ww2.fks.uoc.gr/f/c-sok

 

Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας cinobo (κωδικοί για την παρακολούθησή της θα δοθούν την ημέρα της εκδήλωσης, και θα παραμείνουν σε ισχύ έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου).

 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)